Spray Wax

Super APC

En speciell smörjmedelsformel som faktiskt inkapslar dammpartiklar och förbättrar en djup glans utan att använda vatten. En innovativ produkt som avlägsnar ytstoft, fingeravtryck och fläckar från showroomfordon och lämnar en ren blank yta. Lätt att använda. Spraya på och bara torka av.

En vattenbaserad rengöringsmedel / avfettningsmedel som kan användas på både interiörer och exteriörer. Dess speciella blandning av alkalier och ytaktiva ämnen lossnar och avlägsnar envis smuts och smuts. Ett högt penetrerande skum lyfter upp och håller jorden i suspension för enkel sköljning. Vattenlösliga lösningsmedel löser upp fett och tjära. Extremt mångsidig produkt som effektivt rengör motorer, grillverk, vipppaneler, gummi, plast, vinyl, klädsel och mattor.

Air Fresher
Lemon

Leather Conditioner

En unik blandning av aromatiska essenser och oljor som lämnar en långvarig doft. Hjälper kontrollmask, mögel, rök, cigarett, mat, husdjur och andra oönskade lukter. Applicera med sprutor eller blanda med vattenbaserade schampon och stopprengöringsmedel. Perfekt för bil och hem. Dessutom så är den skonsam mot personer med högkänslighet samt astma.

En balsam och återställare som mest liknar de naturliga fuktgivarna som en gång hållit lädret smidig. En kräm lotion med läder doft är formulerad för att penetrera och fylla på eteriska oljor. En icke oljig blandning som djupt förhåller sig från insidan ut.

Premium
Blue Guard

Wash'n Wax

Vårt mycket ändamålsenliga, slitstarka lösningsmedelsbaserade förband använder silikoner med hög viskositet för att ge en rik, långvarig, glansig glans på gummi, plast och vinylytor. Fungerar bra på interiörer och exteriörer.

Denna högskummande, biologiskt nedbrytbara vätskan är koncentrerad 150: 1 för ekonomi. Wash N Wax är en högpresterande rengöringsmedel och glansförstärkare utformad för att ge maximal värde till butiker. Tvätta N Wax skär genom tung smuts och vägfilm för att lämna ytorna rena och ljusa. Denna lättanvända, ekonomiska rengörare sparar butikerna tid och pengar, eftersom det kan ersätta enskilda tvättar, koncentrat och snabbvax. Folk gillar att arbeta med Wash N Wax eftersom det är behagligt doft och inte irriterar händer.

Spoke & Wire Wheel Cleaner

Insta Cut #O

En kraftig syrabaserad rengöringsmedel som kemiskt rengör och är speciellt formulerad för användning på krom- och trådhjul. Tar bort tjära tjära, vägfilm, rost och envis smuts. Ej för användning på aluminium, magnesium, plast eller lackerade ytor.

Krämig, mycket aggressiv, oljebaserad förening avlägsnar tung oxidation, djupa repor, apelsinskal, 800-1000 grit våt sand repor och andra defekter på fabriks applicerade och raffinerade engångsfärger. Låg dammning, vattenlöslig formel rengörs lätt. Lämnar en jämn, ren yta. INNEHÅLLER INGEN VÄX ELLER SILIKONE. Tillverkad med aluminiumoxid